festlokale

Hold fest på Hjarbæk Fjord Camping

Vi kan tilbyde et hyggeligt festlokale med mulighed for 90 siddende gæster. Der er køkken med alt service, opvaskemaskine, ovne, komfur, køleskabe til rådighed. Om sommeren er der også fri adgang for alle i swimmingpoolen.
Lejen er 3000,- om dagen, der kan tilkøbes dagen før eller efter til borddækning 600,- eller oprydning, slutrengøring bestilles ved reservationen 800,-
 
Kontakt os gerne, hvis i ønsker en pris på et helt arrangement, hvor vi står for borddækning, servering samt oprydning.
 
Der er fri adgang til servicebygning, kæmpe legeplads samt aktivitetsrum med bordtennis, spillemaskiner, pool og airhockey.
 
Alle er velkomne: Familietræf, barnedåb, konfirmation, fest, bryllup, rund fødselsdag, børnefødselsdag, fætter/kusinefester, firmaarrangement, Oktoberfest og julefrokost
 
Mødelokaler: Skal dit møde være mere end bare et møde, så kontakt os for nærmere aftale omkring travetur, frokost, minigolf, kanotur, SUB på 2213150.
Hvis I mangler et anderledes sted til at afholde jeres konference, møde, kursus eller teambuilding-udflugt, så kan Hjarbæk Fjord Camping klare mødefaciliteter, WIFI, AV-udstyr /Cromecast på TV og forplejning.
Vi samarbejder med:
https://hjarbaekkro.dk/
Festlokale - Hjarbæk Fjord Camping

Faciliteter

Festlokale - Hjarbæk Fjord Camping

Service

Til 90 kuverter

Bar

Fuldt udbygget med fadølsanlæg

Køkken

Køkken med alt udstyr

Musik

Musikanlæg til festbrug

Lys

Lyssætning til både middag og fest

Wifi og AV udstyr

Moderne udstyr til events og møder

Det siger kunderne

Dejlig sted til familiefest.

Vi siger tusinde tak til Hjarbæk camping for at gøre vores bryllupsfest til en mindeværdi dag, hvor der er plads til både store og små legebørn.
Der manglede ikke noget til vores fest og tjeneren havde styr på hvornår maden skulle ind og der manglede heller ikke noget på bordene, f.eks. at der ikke står tomme flasker på bordene eller der ikke var flere drikkevare på bordet.
Bordene var virkelig flot pynt og med rød løber ved indgangspartiet, det så rigtig godt ud.
Vi var glade for at børnene kunne få lov til at gøre brug af legepladsen og svimmingpoolen. Alle vores gæster hyggede sig og havde det sjovt.

MVH
Kim og Käthe Lundgren

Samarbejdet med Lone og Morten har været fantastisk. Der er blevet taget stort hensyn til, hvordan vi gerne ville have vores bryllupsfest, samt været en god sparring om, hvordan vi kunne gribe det an. Det har været fantastisk at kunne mærke det engagement, som Lone ligger i festlokalet og humøret har helt klart smittet. Det har også hjulpet planlægningen, at mad og serveringspersonale kunne klares igennem samarbejdet med Hjarbæk Camping. Det gav ro i sindet, at vi på forhånd havde fået Slagter Storm og serveringspersonalet anbefalet samt vidste, at de kendte stedet.
Fantastisk oplevelse og kommer nok til at bruge festlokalet igen, til næste store fest.

Venlig hilsen 
Freja og Nicolai

Billedgalleri

Få et godt tilbud til dit arrangement