Familiecamping

Tag på familiecamping i naturskønne omgivelser

Har du og familien endnu ikke besluttet, hvorhen ferien skal gå til, så skal du læse med lige her. Hjarbæk Fjord Camping, der ligger i nærheden af både Viborg og Skive kan med sin fantastiske beliggenhed danne rammerne for den muligt bedste familieferie nogensinde.

Der er plads til både små og store på Hjarbæk Fjord Camping. Der er rig mulighed for aktiviteter. På Hjarbæk Fjord Camping lægges der vægt på fællesskabet og tid til hinanden. Det er vigtigt, at I bruger tid på leg og sjov med hinanden, når der er ferie. Derfor har vi tilrettelagt alle disse skønne muligheder for jer. I kan køre på mountainbike i det kuperede terræn, kajak- og kano sejlads, minigolf og meget mere. Alle disse er aktiviteter, som både små og store, voksne som børn kan få mange sjove timer til at gå med.

Husk vores swimmingpool er nyrenoveret og opvarmet til 27 grader.

Ydermere finder I også på Hjarbæk Fjord Camping en stor, sjov og udfordrende legeplads, som børnene kan lege på. Hvis der ligger et legebarn gemt i de voksne, er der helt sikkert også mulighed for at blive udfordret.

Hvis det lyder som noget for jer at komme på familiecamping på Hjarbæk Fjord Camping, så tjek hjemmesiden ud og skynd jer at bestil, så ferien er i hus.

Anbefaling: Hej Lone og Morten Tak for et dejligt ophold – det er en dejlig plads i har og Kongepladsen var helt perfekt til os. Ja faktisk nok noget af det bedste vi har besøgt. Vi glæder os til at besøge jer igen. Vh Anette og Viggo 

Camping ved limfjorden, midtjylland