Campinghytter Midtjylland

Campinghytter Midtjylland

På Hjarbæk Fjord Camping har vi forskellige hytter.

Der er flere muligheder afhængig af om I skal på weekend eller ferier med familien, vennerne, kæresten eller en god ven.

Med den smukkeste udsigt over Hjarbæk Fjord og generelt bare en fantastisk beliggenhed i et kuperet terræn, har I virkelig mulighed for at opleve naturen på tæt hånd, hvad enten det er i en af vores kanoer eller SUB ude på fjorden Tag gerne din fiskestang eller mountainbike med, når du lejer hytter hos os. Tag også på cykeltur omkring i området. Der er mange muligheder for at nyde en aktiv ferie, når man bor i campinghytterne på pladsen.

Tæt på hytterne ligger servicebygningen, hvor der er gratis bad. Ydermere ligger swimmingpoolen også lige i nærheden ad hytterne, så hvis vejret byder sig, så er der rig mulighed for at tage en dukkert. Hvis børnene skal underholdes og udfordres, så er legepladsen også lige ved siden af.

Hytterne er familievenlige. Der er plads til alle både store og små, hvorfor de danner rammen om den perfekte campingferie i Midtjyllands smukke natur.

Camping ved limfjorden, midtjylland