Camping nær Viborg

Tag familien eller vennerne med på camping i nærheden af Viborg

Er du på jagt efter et sted at holde ferie i nærheden af én af Danmarks hyggeligste byer, så er Hjarbæk Fjord Camping måske lige stedet for dig?

Med udsigt til Hjarbæk Fjord og generelt bare med sin fantastiske beliggenhed bliver Hjarbæk Fjord et utroligt attraktivt sted at holde ferie. Uanset om du skal på ferie med familien, vennerne eller partneren, så er denne campingplads fuld af muligheder.

Viborg rummer alt fra historie til spændende museer med mere. Når I er på ferie på Hjarbæk Fjord Camping nær Viborg, kan I sagtens tage på opdagelse i den spændende by. I kan for eksempel tage ind og opleve historiens sus i Viborg Domkirke eller Jernalderlivet i Hvolris. Ydermere kan i opleve spændende dyreliv i form af flagermus i Mønsted og Daugbjerg kalkgruber og meget mere.

Viborg er en spændende by, som alle danskere burde opleve. Samtidig er Viborg-egnen et smukt område, der rummer den fineste natur. Hjarbæk Fjord Camping giver dig mulighed for at nyde naturen med mulighed for cykling i det kuperede terræn, kajak- og kanosejlads og meget mere. Man kan også få en aktiv ferie, hvis man er til det, når man skal på camping.

Camping ved limfjorden, midtjylland