Camping nær Skive

Tag på camping nær Skive

Hjarbæk Fjord Camping ligger i et dejligt felt mellem Skive og Viborg, hvilket giver dig masser af mulighed for at opleve nogle af Danmarks spændende byer, mens du er på camping.

Camping er lig med gode oplevelser og den rene afslapning for mange. For nogle er afslapning også at få sig rørt. På Hjarbæk Fjord Camping giver vi dig rig mulighed for at opleve naturen på en aktiv måde. Naturen på Skive-egnen er ikke til at tage fejl af. Den er smuk, uspoleret og kuperet. Hvis du ønsker at nyde naturen og få sjælen med på ferie, så er der ingen tvivl om, at Hjarbæk Fjord Camping er det helt rette sted for dig at holde ferie.

Hjarbæk Fjord Camping ligger nemlig lige ved Limfjorden med den smukkeste udsigt til Hjarbæk Fjord. Det giver dig rig mulighed for at nyde roen med fiskestangen, tage en tur i vores kajakker eller kanoer. Ydermere har vi også cykler, som du kan leje og dermed få en fed dag til at gå i det smukke område.

Skive byder også på spændende og gode restauranter, som man kan tage ind og spise på, når det begynder at aftne, hvis man ikke lige gider at lave mad.

Lyder det som en ferie for dig? Så tag på Hjarbæk Fjord Camping og nyd en dejlig campingferie

Camping ved limfjorden, midtjylland